Zaránk Község Önkormányzata az Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel együttműködve ezennel kiírja a 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjprogramot, melynek beadási határideje 2015. november 9.

  • felsőoktatási hallgatók számára a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan az „A” típusú pályázatot
  • felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára a „B” típusú pályázatot.

Zaránk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2015. ( IX. 23.) sz. önkormányzati rendelete és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt pályázattal összhangban került kiírásra.
Rendeletünk értelmében hallgatónként nyújtott havi támogatás mértéke 5.000.- Ft/hó, egy évben az A és B típusú pályázók közül összesen maximum 8 pályázó részesíthető támogatásban.

Figyelem!
A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelő és Együttműködési Rendszerben ( továbbiakban: EPER-Bursa rendszer )pályázati regisztráció szükséges, melynek elérése:
https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx.
A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtani a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

További részletek: www.emet.gov.hu
Információ kérhető:  36/479-116-os telefonszámon.

Sikeres pályázást, kívánunk mindenkinek !

Zaránk Község Önkormányzata

Written by admin.zarank