Kedvezményezett neve: Zaránk Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – A nemzeti és helyi identitástudat erősítése (MFP-NHI/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Művelődési ház tetőszerkezetének és belső terének felújítása Zaránk községben (3005264893)

Szerződött támogatás összege: 14.810.342,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A Magyar Falu Program keretében tervezett beruházás az épület részleges belső felújítására és tetőszerkezetének teljes felújítására irányul. A kontyolt nyeregtetős épületről az elhasználódott cserépfedés, tetőlécezés, eresz- és homlokdeszkázat, függőereszcsatorna és lefolyók elbontásra kerülnek. A bontás után megmaradó szarufákat a szükséges mértékben megerősítik. Elkészül az új tetőlécezés és ereszdeszkázat, a tetőhajlatok bádogozása, valamint új sajtolt égetett agyag cserépfedés kerül felhelyezésre. A könyvtár helyiségben az elhasználódott hajópadló burkolat cseréje indokolt a párnafával együtt. Új párnafára, vakpadlóra készül az új hajópadló burkolat, amit felületkezelnek. A belső hálózat átvizsgálása után részleges felújítás készül a vezetékelések, szerelvényezések, lámpák, izzók vonatkozásában. A belső felújítási munkák után részleges festésre kerül sor, a régi felületek lekaparásával, glettelésekkel, csiszolásokkal és kétrétegű diszperziós festéssel. A külső ereszdeszkázat kétrétegű lazúrozást kap.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2020. november 30.


Kedvezményezett neve: Zaránk Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Orvosi eszköz (MFP-AEE/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Egészségügyi alapellátás fejlesztését szolgáló eszközbeszerzés Zaránk községben (3005352468)

Szerződött támogatás összege: 2.013.530,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A projekt célja az egészségügyi alapellátáshoz tartozó háziorvosi ellátás eszközökkel való ellátottságának javítása Zaránk községben. A Magyar Falu Program keretében beszerzésre kerülő eszközökkel – számítógép, Windows 10 operációs rendszer, hűtőszekrény, EKG, defibrillátor, vérnyomásmérő és mandzsetta, otoszkóp, fonendoszkóp, orvosi táska, pulzoximéter, ABPM holter, CRP analizátor, Coag S Protrombin – INR meghatározó készülék – korszerűsödik Zaránkon az egészségügyi alapellátás infrastruktúrája és javul a hatékonysága.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2020.06.30.


Kedvezményezett neve: Zaránk Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására (MFP-KKE/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Közterületek karbantartására alkalmas gépek beszerzése Zaránk községben (3020473245)

Szerződött támogatás összege: 4.423.410,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt keretében Zaránk település közterületeinek gondozását lehetővé tevő gépek – 1 db erőgép és a hozzá kapcsolható szárzúzó – beszerzésére kerül sor.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2020.09.30.


Kedvezményezett neve: Zaránk Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Temető fejlesztése (MFP-FFT/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Térburkolat felújítása Zaránk község temetőjében (3020474862)

Szerződött támogatás összege: 3.002.280,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A Magyar Falu Program “Temető fejlesztése” alprogramjának keretében Zaránk Községi Önkormányzat a temető főbejáratától a ravatalozó épületéig vezető aszfaltozott térburkolatot kívánja felújítani. A térburkolat felújítása során a meglévő aszfaltozott felületre egy 0/4 mm szemszerkezetű ágyazó kőlisztréteg kerül. Azokon a szakaszokon, ahol nincs szegélyképzés, kialakításra kerülnek a kiemelt betonszegélyek. Az ágyazatra 6 cm-es vastagságú előregyártott viacolor rendszerköveket helyeznek. A térburkolat fugázása előtt a felület a felület védelmére és a maradványok eltávolításának megkönnyítésére filmképző bevonat készül.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2021.04.30.


Kedvezményezett neve: Zaránk Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Falu- és tanyagondnoki szolgálat fejlesztése (MFP-TFB/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Falugondnoki szolgálat létrehozását támogató gépjárműbeszerzés Zaránk községben (3024999053)

Szerződött támogatás összege: 14.658.220,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Zaránk Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program “Falu- és tanyagondnoki szolgálat támogatása” alprogramjának keretében 1 db 9 személyes Toyota Proace Shuttle 2.0 D-4D (180 LE) típusú gépjárművet szerez be.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2020. október 31.